Тренинги

Подобри творческите си умения с помощта на нашите ателиета и курсове. Създаваме атмосфера, в която участници от различни възрасти и колективи могат да се забавляват и да разширят потенциала си.

Импровизирай бизнеса си

"ИМПРОвизирай бизнеса си" е комбинация от импровизационни техники и емпатичен подход за откриване на личната визия. Форматът използва похватите, чрез които се подготвят артистите за едно импровизирано представление и умело ги съчетава със силата на осъзнатото общуване. Целта е до финала на срещата, в групата, в която се работи да се постигне едно по-добро ниво на осъзнаване, общуване, доверие и креативност.

Стъпка към теб

Танцово, движенческо преживяване, което има за цел да те извади от мисленето на ежедневни задачи и да ти припомни какво е да живееш в мир и хармония с тялото си. Открий себе си по нов и необикновен начин. Почувствай танца в себе си и себе си в танца. Това ателие е напълно подходящо за абсолютно начинаещи. Не ти трябва опит, а желание и щипка любопитство да изследваш личните си преживявания.


Дух в бутилка

Кога за последно казахте отнова, което наистина искахте?
В ежедневието си непрекъснато отговаряме механично. Затрупваме нещата, които ни интересуват под купчини от битовизми. "Дух в бутилка" има за цел да сложи край на това подтиснато общуване и да ни помогне да свалим тапите, с които запечатваме гърлата си.
Пра'им Арт (8 - 12 години)

В този формат участниците създават свой кратък спектакъл. Те имат възможност да влязат в обувките на драматурзи, режисьори и актьори и да развихрят въображението и спонтанността си. Под наше ръководство, те колективно създават сюжет и персонажи за своето представление, което да представят на финала. Целият процес е игрови, в който се усвояват принципите на сценично присъствие. Финалното представление е поднесено по забавен начин, така че и децата, и публиката им да получат емоционално преживяване. Форматът е чудесен начин за развиване на вътрешния творец и колективното творене в екип.

Направи си сам (5 - 12 години)

В тази работилница са заложени провокация към детското въображение и отприщване на вътрешния творец. Тук децата си сътворяват симпатични кукли под наше ръководство. Всяка кукла е уникален персонаж със свой характер. След като децата си измайсторят куклите и се научат как да ги водят, ще трябва да съчинят кратка приказка, от която да бъдат част тези персонажи. За финал децата я изиграват пред публиката, а куклите могат да отнесат вкъщи като спомен от събитието.
Творилница (деца и родители)

В този формат насърчаваме свободното творене. Участниците разполагат с разнообразни творчески материали и пълна свобода да сътворят с тях каквото пожелаят. Тази практика е изключително подходяща, както само за деца, така и за деца и родители, защото ги свързва по забавен и творчески начин, в който откриват нови неща за себе си и останалите.

Не намираш каквото търсиш?

Изпрати ни своето запитване и ние ще ти изготвим персонална оферта.

Последвай ни

Търсене