Стъпка към теб

"Седенето е новото пушене."

Прекарваме над 12 часа от деня си в седене, поне 8 в легнало положение, а в останалите часове движим тялото си само в 30% от реалните му възможности. Това влияе зле не само на него, но и на умовете и ендокринната ни система. Здравето ни се влошава, чувстваме се изморени и нямаме желание за нищо.

Когато мислим за тялото сякаш си представяме автомобил, който транспортира мозъка. Понякога това ни вбесява - пак сме гладни, пак сме уморени... Започваме да мразим телата си и да боледуваме, а те имат нужда да си ги спомним и така напомнят за себе си. Всеки дисбаланс е покана за промяна.

Елате да направим промяната заедно!

"Стъпка към теб" е уъркшоп, пълен с движение.
Ще използваме вълшебната сила на музиката и танца, за да усетим телата си по-живи от всякога. Да си спомним дори най-миниатюрните мускулчета и да се свържем със себе си по нов и различен начин. Това НЕ е уъркшоп за танцьори. Даже напротив - това е уъркшоп именно за всички, които се чувстват "вдървени". Провеждането на ателието се случва в неосъдителна среда и няма състезателни елементи. Всеки има личен път и процес навътре и това ателие има за цел да ти даде инструмент за пътуването. Не ти предлагаме лечение, а само насока как да се свържеш по-добре с тялото си, защото то има нужда от теб.

Какво е необходимо да носиш?

  • Малък дневник + нещо за писане
    Отделяме специално време за рефлексия и е полезно да си имаш дневник под ръка. Той може да се превърне в твоя личен пътеводител на движението.
  • Вода
    Разбираш, че танците могат да те накарат да ожаднееш.
  • За кого е подходяща практиката?
    Няма ограничения в общия случай. Ппонякога се случва да пуснем практика само за дами.
Потопи се в движението и се влюби в себе си отново!​
Виж останалите ни тренинги тук:
Търсене