Шоу програми

Подхождаме с особено внимание към детайла!
Шоу програмите са специалитет, на който нямаме насита. За нас е ценно на нашите събития да се забавляваш качествено и да получиш подобаващите предизвикателства. Имаме 10-годишен опит във воденето на шоу програми. За това време сме научили, че за един човек не е важна темата, а емоцията, която ще получи. Eто защо работим персонално спрямо интересите и характерните неща за клиентите си, независимо какъв от поводът.


Какъв е нашият подход?

Театрална къща "Шарж" създава бутикови шоу програми ексклузивно за всеки клиент. Това означава, че сценарият ни е различен всеки път и не се повтаря. Можеш да си сигурен, че когато избираш нас ние работим дълго специално за теб. Шоуто може да бъде стандартно или на специална тема по твой избор. Обичаме да създаваме моменти, които да се помнят дълго след празника. Доказателство за това са усмихнатите лица на малки и големи след нашите събития и милите отзиви.
Благодарни сме за доверието, с което ни посрещаш всеки път!
С негова помощ можем да растем и да създаваме нови и нови формати, които да радват малки и големи. Измислянето на нов сценарий е приключение, в което се впускаме с удоволствие и лекота.


Изпрати ни запитване за своите празници тук:

Отзиви:

Направихте празника ни невероятен, изпълнен с емоции, смях и мнооого усмивки. Смея да твърдя, че занапред ще използваме услугивите ви доста често.
Не мога да кажа друго, освен едно голямо БЛАГОДАРЯ! Страхотни сте!

Кристина Генева
наш редовен клиент
…избрах ги на случаен принцип.. без никакви препоръки… просто разгледах страницата и нещо ме грабна… след първия проведен разговор вече знаех че те са това, което търся. Имах големи очаквания, те ги надскочиха категорично! Исках различено и нестандартно парти за рождения ден на дъщеря ми и те бяха подготвили всичко до най-малкия детайл- игри, костюми, музика… всичко. Благодаря ви още веднъж, че усмихнахте детето ми и се раздадохте до край С удоволствие вих ви се доверила отново
Галина Николаева
наш клиент
Възхитена съм от забавното, интересно и вълнуващо преживяване, което Захарина и Георги от театрална къща Шарж създадоха за празника на нашия син! Игрите бяха мислени до най-малкия детайл, а поведението, костюмите и реквизита успяха да ни потопят за кратко във друг свят. Благодаря! С радост бихме празнували с тях отново!
Стефана Аргирова
наш клиент

Последвай ни

Довериха ни се:

Търсене