Пра'им Арт

"Всяко дете е творец. Проблемът е как да се запази такъв като порасне." 
- Пабло Пикасо
Закачливото заглавие може би ви навежда на мисълта какво следва - творчество на пълни обороти. В този формат участниците създават свой кратък спектакъл. Tе имат възможност да влязат в обувките на драматурзи, режисьори и актьори и да развихрят въображението и спонтанността си.
Под ръководството на професионални артисти, те колективно сътворяват историята, персонажите, декорите, костюмите за своето представление, което ще изиграят на финала на събитието. Целият процес е игрови, в който децата усвояват принципите на сценично присъствие, театралната импровизация и усещането да играеш на сцена. Финалното представление се поднася по забавен начин, така че и децата, и публиката им да получат емоционално преживяване. 
Форматът е чудесен начин за развиване на вътрешния творец и колективното творене в екип.​
Обичайна продължителност до 2 часа.
Да живееш в творчество е радост, на която искаме да научим бъдещите поколения.​
Важно уточнение: За краткото време, в което се работи сме наясно, че финалният продукт няма да е на истински сценично ниво. Целта на упражнението е децата да си позволят да бъдат различни, артистични и да придобият по-голяма увереност. В допълнение занятието развива умението за работа в екип.
Виж останалите ни тренинги тук:
Търсене