Бизнес клиенти

Имаме разнообразие от предложения за нашите бизнес клиенти и партньори.
Ние от Театрална къща "Шарж" познаваме силата на изкуството.
То може да сплотява, да подкрепя, да забавлява, да разширява съзнанието 
и да подобри възприятията ни за света.
Ето защо създадохме разнообразни програми и пакети, които да могат да подхранят уюта в работната среда

За нас са важни:
  • Времето
    Времето е най-ценният дар, който имаме. Ние искаме да го оползотворим отговорно, когато ни го предоставяш. Планираме всичко точно и навреме, за да не те ангажираме допълнително. Независимо дали подготвяме забавна програма или тренинг, спазваме отговорно сроковете и времето за срещи.
  • Финансите
    Подхождаме отговорно към твоите финанси и не разпиляваме излишно ресурс, който може да бъде полезен за теб и екипа ти.
  • Детайлите
    Работим персонално и с отношение към детайла. Когато се доверяваш на нас, можеш да си сигурен, че всеки елемент е скроен по нуждите на твоят екип. Не е в наш стил да работим на конвейр. Влагаме душа и сърце във всеки продукт, който стига до теб.

Нашите предложения:

Импровизирай бизнеса си

Работим персонално и с отношение към детайла. Програмата ни е свързана с провокиране на сътрудничество между участниците, така че да се подобри работната атмосфера. Прилагаме техники, които рефлектират върху качеството на бизнеса, така че да можете да надградите резултатите си.

Тиймбилдинг

Използваме иновативни подходи, за да разчупим офисната обстановка. Предлагаме различни ролеви игри и сценарий по персонализиран дизайн. Поставяме служителите в обстоятелства, в които могат да се справят само, ако работят в екип.

Шоу програми

Създаваме бутикови шоу програми, които са скроени спрямо нуждите на клиента. Внимателно изслушваме твоите изисквания, а после развихряме творческите си възможности и създаваме продукт, който да пасва точно за аудиторията, за която е предвиден.

Довериха ни се:

Последвай ни

Търсене